mera încălzeste terra, chiar și iarna
reparatii si vanzari centrale termice

SERVICII legate de instalatiile de gaze naturale

VERIFICARI / REVIZII
INSTALATIE GAZE
PROIECTARE
INSTALATII GAZE
EXECUTIE
INSTALATII GAZE
REPARATII
INSTALATII GAZE

Verificare Instalatii Contor Individual- 35 lei / aparat de consum ! Verificare Instalatii Contorizare Comuna - incepand de la 15 lei/apartament. Accesati pagina CONTACT pentru Programare On Line.
citeste mai mult

Oferim servicii de proiectare si consultanta complete pentru orice tip de proiecte industriale sau civile in domeniul instalatiilor de gaze naturale si instalatiilor termice si sanitare, avand un personal dinamic, calificat si bine pregatit profesional.
citeste mai mult

Executam orice proiect de instalatii gaze, la preturi transparente, pe baza de deviz. Angajam termene de executie realiste. NU garantam cel mai mic pret, dar este pretul corect care ne permite sa oferim lucrari de calitate, sa asiguram garantie reala de minim 2 ani.
citeste mai mult

Va stam la dispozitie cu personal autorizat ANRE si cu experienta ȋn domeniul instalaţiilor de gaze pentru orice neregula pe care o intampinati in alimentarea cu gaze naturale a imobilului dumneavoastra.Remediem defectiuni si repunem in functiune instalatia de gaz oprita si sigilata de Distrigaz Sud.
citeste mai mult

verificare gaze naturale Meraterm proiectare instalatie gaze naturale Meraterm executie instalatie gaze naturale Meraterm reparatii instalatie gaze naturale Meraterm
Toate aceste servicii le efectuam impreuna cu partenerii nostri autorizati ANRE

» » Inapoi

Contact Info

MERA TERM

Office Address
Str. Maria Rosetti, Nr.18, Ap. 1, Sector 2
Bucharest, ROMANIA.

Tel/Fax: 0314 20 29 27
Mobil: 0721 81 11 44
Mobil: 0768 66 37 89

E-mail: office@meraterm.ro


Info


SERVICII legate de instalatiile de gaze naturale