mera încălzeste terra, chiar și iarna
reparatii si vanzari centrale termice

Echipa MERA TERM:

Suntem o echipa plina de initiativa cu multe idei si gata de a acorda viitorilor beneficiari detalii tehnice

Ne plac provocarile, ne implicam total in ceea ce facem si cel mai important suntem intotdeauna deschisi catre cooperare Speram ca aici veti gasi ceea ce va doriti

Modalitatea cea mai simpla prin care puteti intra in legatura cu noi este printr-un apel telefonic la numarul 0721 811 144 sau daca vi se pare mai usor puteti completa formularul de contact. In cel mai scurt timp vom stabili detaliile care va intereseaza.

Principalele marci de centrale termice pentru care asiguram service si reparatii sunt: Vaillant, Ariston, Viessmann, Bosch, Immergas, Junkers, Hermann (Habitat, Micra, Supermicra, Eura, Vision, Master, Supermaster), Lamborghini, Protherm si Sime. Chiar daca producatorul centralei termice pe care o detineti nu se regaseste in aceasta lista, nu ezitati sa ne contactati. Vom analiza situatia si va vom prezenta o posibila solutie.

Daca atunci cind folositi apa calda sesizati alternanta apei calde cu cea rece, sau constatati zgomote nespecifice in centrala, cum ar fi cel de fierbere, trebuie sa stiti ca e necesara o revizie tehnica. De regula aceasta revizie include si spalarea chimica a schimbatorului de caldura utilizind scule si solutii profesionale.

Nu uitati ca legile si normele in vigoare ne obliga sa efectuam o verificare a centralei termice o data la doi ani. Pretuiti siguranta dumneavoastra si a celor din jur, e mai ieftin sa prevenim.

Echipa MERA TERM

meraterm

 

Departamentele companiei MERA TERM

echipa meraterm echipa meraterm echipa meraterm echipa meraterm echipa meraterm echipa meraterm

 

 

» » Inapoi

Contact Info

MERA TERM

Office Address
Str. Maria Rosetti, Nr.18, Ap. 1, Sector 2
Bucharest, ROMANIA.

Tel/Fax: 0314 20 29 27
Mobil: 0721 81 11 44
Mobil: 0768 66 37 89

E-mail: office@meraterm.ro


Info


Pentru securitatea dumneavoastra si a centralelor termice pe care le detineti, nu ezitati, nu neglijati si mai ales nu amanati o interventie de service centrale termice sau daca este necesar sa solicitati serviciile de reparatii centrale termice in Bucuresti.

Va asiguram ca suntem pregatiti foarte bine si putem sa va punem la dispozitie o echipa de tehnicieni autorizati ISCIR in domeniul de service pentru centrale termice, care va sta la dispozitie cu consultanta si ulterior cu remedierea intr-un timp cat mai scurt a problemelor pentru care ne-ati cerut sprijinul. Calificarea tehnicienilor nostri este superioara si nu face rabat de la calitate si promptitudine. Aceste abilitati sunt sustinute de o lunga experienta in domeniul service si reparatii centrale termice, care a fost dobandita in decursul anilor de activitate in domeniu. Pentru oricare dintre serviciile noastre veti opta, va putem asigura de pe acum ca procedurile tehnice au fost indelung testate pentru obtinerea unor rezultate optime si sigure in activitatea de service centrale termice.

In urma solicitarii unei interventii, fie in aria activitatii de service centrale termice sau in aria de reparatii centrale termice, veti avea placuta surpriza sa constatati ca valoarea costurilor pentru operatiunile efectuate este una potrivita pentru bugetul dumneavostra. Este important sa stiti ca inca de la primul apel prin care ne solicitati o interventie de service centrale termice, veti putea beneficia de consultanta gratuita si o estimare foarte apropiata de pretul final a costurilor pentru care ati facut solicitarea. Cuvantul nostru este regula pentru toata activitatea pe care o desfasuram si ne vom respecta intotdeauna intelegerile pe care le vom stabili impreuna.

Dupa prima interventie pentru care ne-ati solicitat si obtinerea unui rezultat pozitiv pentru care sunteti multumiti, veti intelege mai usor telul pentru care luptam zi de zi si de ce suntem motivati sa continuam in toata activitatea noastra de service centrale termice si anume oferirea unor servicii rapide, calitativ superioare, care ne aduc aprecierea dumneavostra si cresterea recunoasterii activitatii de service si reparatii centrale termice pe care o desfasuram. Intreaga echipa de tehnicieni service centrale termice detine autorizatii pentru specificul acestui domeniu, eliberate si verificate periodic de autoritatile competente. Lista cu activitatile pentru care suntem autorizati va este pusa la dispozitie si veti putea alege si intelege mai usor specificul fiecareia dintre ele prin descriere individuala.

Modalitatea cea mai simpla prin care puteti intra in legatura cu noi este printr-un apel telefonic la numarul 0721 811 144 sau daca vi se pare mai usor puteti completa formularul de contact. In cel mai scurt timp vom stabili detaliile care va intereseaza.

Pentru Bucuresti, ne puteti solicita si vom interveni prompt pentru serviciile prezentate pe site in sectoarele 5 si 6 - zona cartierelor Militari, Drumul Taberei si Ghencea. In afara Bucurestiului, ne putem deplasa in urmatoarele zone: Bragadiru, Cornetu, Chiajna, Dragomiresti, Domnesti si Clinceni. In limita timpului disponibil, ar fi posibile interventii pentru service si reparatii centrale termince si in alte zone fata de cele enumerate mai sus, dar va rugam sa ne contactati pentru a putea discuta acest aspect. Principalele marci de centrale termice pentru care asiguram service si reparatii sunt: Vaillant, Ariston, Viessmann, Bosch, Immergas, Junkers, Hermann (Habitat, Micra, Supermicra, Eura, Vision, Master, Supermaster), Lamborghini, Protherm si Sime. Chiar daca producatorul centralei termice pe care o detineti nu se regaseste in aceasta lista, nu ezitati sa ne contactati. Vom analiza situatia si va vom prezenta o posibila solutie.