mera încălzeste terra, chiar și iarna
reparatii si vanzari centrale termice

Centrale Viessemann

Grupul Viessmann este unul dintre liderii internationali in producerea sistemelor de incalzire. Compania infiintata in Germania in anul 1917 este condusa in prezent de catre un consiliu de administratie sub conducerea Dr-lui Martin Viessmann, nepotul fondatorului. 
Cu o cifra de afaceri de peste 1,86 miliarde Euro, compania are in prezent ca 9.600 de angajati. 

Deschiderea internationala a firmei Viessmann s-a concretizat in pana in prezent prin deschiderea a 24 fabrici in amplasate11 tari, precum si prin reprezentante comerciale totalizand 120 sedii in 32 de tari pe tot cuprinsul globului. Exportul reprezinta 55% din totalul cifrei de afaceri a companiei. 

Conceptul de retele de incalzire centralizate Viessmann 

In acest caz, o sursa de energie termica descentralizata asigura confortul termic si necesarul de apa calda menajera independent si individual pentru fiecare cladire in parte, indiferent de sursa de energie. Acestea pot fi cazane care functioneaza atat cu combustibili fosili cat si cu resurse regenerabile, pompe de caldura sau sisteme de cogenerare.  

Viessmann ofera toate componentele pentru retelele de incalzire centralizata complete: de la produsele clasice Viessmann pana la generatorii de energie termica si sisteme de incalzire cu functionare pe biogaz ale celorlalte firme apartinand grupului Viessmann: cazane cu functionare pe biomasa ale firmelor specializate Köb si Mawera, pompe de caldura industriale de la KWT sau centrale de cogenerare ale firmei ESS, iar sistemele de producere ale biogazului complete de la Schmack sau BIOFerm vin in completarea gamei. 

 

 

» » Inapoi

Contact Info

MERA TERM

Office Address
Str. Maria Rosetti, Nr.18, Ap. 1, Sector 2
Bucharest, ROMANIA.

Tel/Fax: 0314 20 29 27
Mobil: 0721 81 11 44
Mobil: 0768 66 37 89

E-mail: office@meraterm.ro


Info


Viessmann