mera încălzeste terra, chiar și iarna
reparatii si vanzari centrale termice

Centrale Motan

centrale motan
Principalele noastre produse, centralele termice marca MOTAN, ofera confort, siguranta, calitate si fiabilitate la preturi atractive. Costurile reduse de intretinere si consumul redus de gaz si energie electrica, fac din aceste centrale un produs necesar in orice locuinta.
Utilizatorii finali isi economisesc banii si protejeaza mediul inconjurator.
Punerea in functiune si service in perioada de garantie de 3 ani - GRATUITE pentru toate modelele de centrale termice

Va invitam sa analizati produsele comercializate de compania noastra

Gama CLASIC Gama EKO Gama OPTIMUS Gama CONDENSARE
Cel mai bun raport calitate pret Cele mai scazute costuri de utilizare si intretinere Consumiul de gaz este OPTIMIZAT Eficienta tehnologiei de condensare totala
START 24 Kw
KPLUS 24Kw
1.800 ron
1.900 ron
EKO OPTIMUS 24Kw
EKO MAXOPTIMUS 31Kw
EKO MT 24Kw
EKO MAX 31Kw
1.849 ron
2.649 ron
1.899 ron
2.169 ron
OPTIMUS 24 Kw
MAXOPTIMUS 31Kw
2.299 ron
2.599
ron
MKDENS 25Kw
MKDENS 36Kw
3.599 ron
4.399 ron
  • Pretul centralei include TVA.
  • Pretul centralei include KITUL DE EVACUARE, pentru centralele cu tiraj fortat.
  • Toate centralele au termen de garantie 3 ani.
KOBER , producator german al centralelor termice MOTAN , parte componenta a Grupului Kober, grup industrial puternic, cu valori comerciale bine cotate.
[mai mult...]

Cunoastem bine nevoia de confort din locuinte si varietatea de cerinte, si din acest motiv dezvoltam produse si servicii de inalta calitate, care sa asigure rezolvarea lor. Dorim sa devenim un partener strategic pentru toti colaboratorii nostri astfel incât impreuna sa oferim clientilor un larg portofoliu de produse si servicii de inalta tehnologie, utile pentru societate.

În activitatile din compania noastra dezvoltam un program de management al calitatii in conformitate cu prevederile inscrise de standardul ISO 9001 : 2008.

   Garantam in acest mod conformitatea produselor oferite. Calitatea produselor noastre este rezultatul investitiilor mari si permanente in implementarea celor mai inalte tehnologii in cercetare si dezvoltare, cât si a profesionalismului, experientei si dedicarii angajatilor companiei. Întreaga companie si fiecare compartiment sunt structurate si tehnologizate dupa cele mai inalte standarde mondiale. Mentionam utilizarea ca instrumente de proiectare a produselor AUTODESK si CATIA, in cadrul fabricii utilizarea unor masini automate de debitat si stantat, linii de asamblare moderne si standuri de testare complet automate.

   În cadrul companiei este dezvoltat un sistem de valori si obiective, cunoscut si insusit de fiecare dintre angajati. Suntem o familie mai mare care luptam pentru aceleasi obiective, având o strategie unica. Suntem mandri de reusitele noastre si suntem increzatori in viitorul companiei.

inchide

Sistemul de management al calitatii ce   Germanischer Lloyd Certification GmbH   TÜV SÜD Management Services GmbH.
[mai mult...]

Sistemul de Management al Calitatii implementat in cadrul firmei noastre este certificat conform standardului ISO 9001:2008 de catre organismele germane de certificare Germanischer Lloyd Certification GmbH si TÜV SÜD Management Services GmbH.

Marcajul CE

ISCIR CERT

Toate centralele termice MOTAN poarta marcajul CE, având libera circulatie in Comunitatea Europeana. Siguranta centralelor termice marca MOTAN este certificata de organisme de autorizare recunoscute in Romania (ISCIR CERT - Inspectia de Stat pentru cazane si instalatii de ridicat), unicul organism din Romania cu drepturi de certificare pentru aceste produse) si de catre British Standard Institute (BSI) UK. 

Certificarile de sistem le puteti consulta aici 
Certificarile Rep. Moldova le puteti consulta aici 
Certificarile pentru Rusia si Ukraina le puteti consulta aici 
Certificarile pentru UE le puteti consulta aici 

Fiecare centrala MOTAN, testata individual

Fiecare centrala este verificata pe un stand de testare automatizat. Operatorul conecteaza racordurile hidraulice si racordul de gaz, selecteaza tipul centralei de testat si declanseaza rularea programului de testare automata. Buletinul de analiza generat automat la finalizarea ciclului de testare ofera certitudinea calitatii produsului prin monitorizarea tuturor parametrilor testati. Toate centralele marca MOTAN beneficiaza de 3 ani garantie.

Astfel garantam conformitatea fiecarei centrale marca MOTAN ce ajunge in locuinta dumneavoastra.

inchide
 

 

 

» » Inapoi

Contact Info

MERA TERM

Office Address
Str. Maria Rosetti, Nr.18, Ap. 1, Sector 2
Bucharest, ROMANIA.

Tel/Fax: 0314 20 29 27
Mobil: 0721 81 11 44
Mobil: 0768 66 37 89

E-mail: office@meraterm.ro


Info


Motan
Vanzare centrale motan la cel mai bun pret!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meraterm comercializeaza centrale motan la cele mai bune preturi de pe piata.
Pretul de achizitie include TVA si kitul de evacuare.
3 ani garantie pentru ori ce produs achizitionat.