mera încălzeste terra, chiar și iarna
reparatii si vanzari centrale termice

Centrale Ferroli

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala. 

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului firma Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli acopera o suprafata de productie de peste 100.000 mp si dispune de peste 1700 angajati. Oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate. 

Ferroli Romania a fost infiintata in 1998 si functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli. Societatea noastra furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile: 

Incalzire Rezidentiala, Climatizare Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Industriala si Sisteme Solare.

Pagina web in care va aflati va sta la dispozitie cu toate informatiile referitoare la produsele, reteaua de vanzare si service, tendintele de dezvoltare si extindere la nivel national ale firmei noastre. 

Va multumim ca ne-ati vizitat si nu uitati:

Ferroli va ofera Solutii complete pentru incalzire si climatizare !

 

» » Inapoi

Contact Info

MERA TERM

Office Address
Str. Maria Rosetti, Nr.18, Ap. 1, Sector 2
Bucharest, ROMANIA.

Tel/Fax: 0314 20 29 27
Mobil: 0721 81 11 44
Mobil: 0768 66 37 89

E-mail: office@meraterm.ro


Info


Ferroli